Verzekeringen - Gezin

Aansprakelijkheid
Onverwachte gebeurtenissen kunnen verrassend leuk zijn, maar soms ook heel vervelend. Bijvoorbeeld als u bij de buren per ongeluk een dure vaas omgooit of als de hond mee gaat op bezoek en met zijn staart twee glazen rode wijn van de salontafel zwiept op de fraaie lichte vloerbedekking. Stel dat u als fietser of voetganger een verkeersongeluk veroorzaakt met ernstige afloop. Hoe onbedoeld het allemaal ook is, de financiële gevolgen kunnen dramatisch zijn. Op zo’n moment biedt een goede aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) passende financiële bescherming.

Rechtsbijstand
In onze samenleving worden fouten gemaakt. En kunnen juridische conflicten ontstaan. Over een reorganisatie waardoor uw functie vervalt, uw parketvloer dat krom gaat staan, een aanrijding waarbij onduidelijk is wie schuld heeft, een gebrekkige tweedehands-auto “Daar heeft u jaren plezier van, zei de autohandelaar nog. Hij was zo zeker van zijn zaak dat we drie maanden schriftelijke garantie kregen. Na een maand en een paar honderd kilometer kwamen we echter stil te staan met onze zojuist gekochte tweedehands-auto. De motor was versleten, vertelde de wegenwacht. De wagen had een mooie showroomglans, maar was motorisch een wrak. De handelaar had weinig oor voor onze klachten. Maar dat veranderde snel toen we de rechtsbijstand inschakelden. We rijden nu in een prima occasion”.
Gelijk hebben en gelijk krijgen is niet altijd hetzelfde. Daarom is een rechtsbijstandverzekering voor particulieren zo makkelijk. Want deze verschaft u toegang tot de rechtshulp van juridische specialisten (waaronder ook advocaten) die met hun kennis en ervaring voor uw recht opkomen

Ongevallen
Een ernstig ongeval. In het verkeer, in de privé-sfeer of op het werk. Je leest er vrijwel dagelijks over in de krant. Naast lichamelijk letsel kan een ongeval grote financiële gevolgen hebben. Blijvende invaliditeit gaat immers vaak gepaard met enorme kosten. Overlijden betekent voor de nabestaanden, naast de emotionele problemen, ook in financieel opzicht een zorgelijke situatie. Wij bieden daarom een gezinsongevallenverzekering voor de broodnodige extra financiële zekerheid.

Ziektekosten
Sinds 1 januari 2006 is het nieuwe zorgstelsel ingevoerd. Hiermee is het verschil tussen ziekenfonds en particulier verzekerden verdwenen. Iedere Nederlander dient een basisverzekering af te sluiten bij een Nederlandse ziektekostenverzekeraar. Waar u deze verzekering afsluit bent u echter vrij in. Naast de basisverzekering kunt ook aanvullende ziektekosten en tandartsverzekeringen afsluiten.

Uitvaart
Meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor een uitvaartverzekering vind u hier. Voor de meest gestelde vragen over de uitvaart klikt u hier.

Meer informatie? 
Bel 050-5344030 of mail naar info@degrijsassurantien.nl.