Verzekeringen - Reis & Recreatie

Reisverzekering
Bent u een liefhebber van verre exotische landen? Of zoekt u uw vakantiebestemming liever wat dichterbij huis?
Wat u ook doet en waar u ook naar toe gaat, een doorlopende reisverzekering is de beste bescherming ter wereld. Letterlijk, want u bent mondiaal verzekerd van de beste dekking. Zo kunt u met uw doorlopende reisverzekering op het topje van de Eiffeltoren gaan staan en genieten van het prachtige uitzicht. Of heerlijk gaan ontspannen op het strand van Ameland. Kortom, met een doorlopende reisverzekering gaat u altijd prima verzekerd op reis.

Klik hier voor uw reis of annuleringsverzekering! 

Golfen
Als golfer zorgt u goed voor uw uitrusting en kiest u uw materialen met zorg. U kent de merken en hun onderlinge verschillen. Ook in golfverzekeringen zijn er verschillen. Er zijn standaard verzekeringen én er zijn producten die met een uitgebreide dekking perfect aansluiten bij de persoonlijke behoeften van de golfer. 

Caravan
Waar u ook naartoe gaat, in uw caravan geniet u altijd een beetje eigen huiselijkheid. Uw caravan is dan ook een waardevol bezit waar u zuinig op bent. Daarom hebben wij zowel een sta- als toercaravanverzekering samengesteld die u kunt onderbrengen. U schermt daarmee een aantal financiële risico’s die uw caravan bedreigen af om volop te genieten van uw welverdiende vakantie.

Pleziervaartuig
Met een boot geniet je volop van de vrijheid en beleef je heel wat waterplezier. Daar neemt u natuurlijk geen risico mee. Maar met welke verzekering bent u van dit plezier verzekerd? Kortom, met welke verzekering koerst u zeker? Wij helpen u de juiste verzekering zoeken.

Oldtimer
Uw eigen oldtimer. Daar heeft u ongetwijfeld veel tijd, geld en moeite in gestoken. Maar u heeft er dan ook iets moois voor gekregen. Geen wonder dat u trots bent op uw pronkjuweel op wielen. Maar u weet … u hoeft bij het parkeren maar één paaltje over het hoofd te zien en u heeft een flinke deuk in uw prachtige auto. Mooi dat u dan een oldtimerverzekering heeft die ervoor zorgt dat uw hobby geen al te dure wordt.